10 setembre 2007
Per la sobirania
La Diada és la festa nacional de Catalunya. Trobo molt bé que tothom la festegi com més li plagui i que la majoria de catalans dediquin la jornada a l'oci, al descans, al divertiment. El 14 de juliol, el dia de la festa de la República Francesa, són milers els francesos que aprofiten per venir al nostre país a passejar, comprar, fer turisme, etc. El que han de fer les institucions és fomentar el record i crear un marc de referències que, en qualsevol cas, tothom sàpiga la raó per la qual el dia 11 de setembre és festa. I no sé si això tots ho fem bé: ja he dit que l'Ajuntament de Girona no ho fa bé, i s'hauria de canviar (i ho canviarem quan governem, no en tingueu cap dubte).

Aquesta Diada s'escau en un moment delicat per al país, malgrat que el nostre president ens intenta donar "Placebo Zapatero" (perquè són del mateix partit i perquè defensen el mateix projecte polític, digui el que digui Esquerra) fent veure que aquí no passa res. Aneu fent, gent d'Esquerra, que en quatre dies aquest se us haurà rifat a tots mentre us esforceu a complaure'l fent-li la feina bruta.

El país està fotut, i per això li cal un cop de timó. Un cop de timó en què els responsables d'haver-nos ficat en aquest atzucac han de fer servir la sobirania de què disposen per esmenar el monumental error de concedir tot el poder de Catalunya a un únic partit. Abans de parlar de sobirania a casa dels altres potser que demostrin que són sobirans del PSC i saben fer alguna cosa de profit sense ells.

 
Escrit per krls el dia 10.9.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dimarts, 11 setembre, 2007, Blogger Cromelnordic

Ens cal realment un pacte CIU-ERC. En tot cas, donar el Sí al Nou Estatut també em sembla fer la rosca al PSOE, vaja, senyors de CIU:..

 

Publica un comentari

~ Inici