09 setembre 2007
Tornem-hi amb la imatge d'alguns indrets de Girona
Aquest dimecres vaig anar a la presentació dels recursos educatius que l'Ajuntament de Girona posa a disposició dels centres de la ciutat i que podeu consultar en aquest enllaç. L'acte es va fer als jardins de la Devesa i com que hi vaig arribar deu minuts abans, vaig donar un volt per l'entorn. Ja fa temps que el petit canal que envolta els jardins presenta un aspecte francament millorable, però aquell dia estava especialment brut. Tampoc em va semblar gens adequada la senyalització que hi ha dins dels jardins per evitar que la gent s'apropi a un lloc on hi ha hagut una petita esllavissada. Hi vaig fer algunes fotografies que podeu consultar al meu àlbum.
From Diversos

 
Escrit per krls el dia 9.9.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dilluns, 10 setembre, 2007, Blogger Narcís Sastre i Fulcarà

Ben cert Carles. Cal començar a plantejar-se seriosament el futur de la nostra Devesa. Fa un temps que s'ha entrat dins d'un procés d'abandó que només s'explica per la deixadesa de l'Ajuntament. Abans de les eleccions vaig escriure un post sobre el tema. L'enllaç és: http://narcissastre.blogspot.com/2007/04/la-devesa.html

No estaria malament presentar una moció al ple!

Fins aviat!

 

Publica un comentari

~ Inici