03 octubre 2007
Aeroport, presagi d'un fracàs nacional
La decisió sobre la terminal sud de l'aeroport de Barcelona, tan aplaudida aquesta tarda pel president Montilla, és un nou desastre que perpetra el govern socialista del PSC i del PSOE. Els socis d'Esquerra han decidit primar Iberia, que és la companyia que més ha desinvertit en vols internacionals i que ha gestionat amb prepotència un servei bàsic com és el pont aeri. I l'argument és que són els que més treballen i els que més vols tenen... en un aeroport gestionat pèssimament fins ara per AENA! És a dir, que ens han encolomat com a bo el resultat d'una gestió nefasta. Em preocupa cada dia més la indolència d'Esquerra que es va empassant dia si dia també dosis inacceptables de desnacionalització.

 
Escrit per krls el dia 3.10.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At diumenge, 07 octubre, 2007, Anonymous Anònim

Home. Aena, el tripartit, la patronal, la Cambra de Comerç, els sindicats, IATA, les companyies aèries i els diaris econòmics internacionals... han coincidit en què és un bon acord. Tots, excepte CiU i el PP.

Saps que sembla això, Carles?. Aquell que va per la carretera i pensa que tots els cotxes van en direcció contrària, quan és ell qui s'ha canviat de carril.

 

Publica un comentari

~ Inici