23 octubre 2007
Els catalans hem de castigar el PSC
Les eleccions generals han de servir perquè els catalans emetem una protesta ben sonora contra la nefasta i miserable gestió socialista. Però ha de ser una protesta eficaç, d'aquelles que deixi marca. El vot dels catalans no pot anar a cap partit que consolidi aquest sistema de fer les coses: ni per descomptat al PSC i el seu candidat Zapatero, ni a Esquerra o Iniciativa perquè són els col·laboradors necessaris de la desídia socialista i, a més, n'acaben essent els encobridors. Però tampoc es pot votar el PP, perquè faria exactament el mateix que el PSC i treballa pel mateix sistema polític que el tripartit: dividir Catalunya entre esquerres i dretes.
Cal votar CiU com al càstig més sever per als socialistes. Res no els amoïna més, res no els emprenya més que CiU tregui bons resultats. Només CiU els fa por, perquè als uns ja els tenen domesticats i els presten tots els favors que els demanen, i amb els altres saben que es van alternant en el poder espanyol. En canvi, CiU té avui menys compromisos que mai i pot collar millor que ningú els inútils responsables del desori. Votant CiU es l'única manera de donar una doble coça al cul: al dels socialistes i al dels peperos. I això no ho garanteix ningú més que CiU, perquè ja sabem qui és el candidat final d'Esquerra i Iniciativa.

 
Escrit per krls el dia 23.10.07 | Enllaç permanent |


4 Comentaris:


At dimarts, 23 octubre, 2007, Blogger musicbcn

interessant el bloc...

de tota manera... trist haver de demanar el vot com a càstig al PSC perquè res els emprenya més... no? vull dir... demanar el vot pel teu partit no per convenciment sinó per poder castigar un altre partit... vols dir que no diu moltíssim sobre la manca d'idees del partit que fa aquesta petició? calla, que potser és perquè sóc socialista i una mica curt i m'emprenyaria si passés, oi?

 

At dimarts, 23 octubre, 2007, Blogger don-aire

Caram, Carles. D'acord que arriben les eleccions i que cal cridar a combat... Però els blogs haurien de ser un espai una mica més complexos, menys instrumentals.

Estic segur que ni tu mateix comparteixes el 100% del que escrius en aquest post, que peca per excés des del primer minut. Ets un excel·lent blogger i potser huaríem de fer de la blogosfera un espai més pausat, més reflexiu, més matisat. Una altra política és possible.

Una abraçada

 

At dimarts, 23 octubre, 2007, Blogger krls

Per a musicbn: home, no crec que els meus siguin arguments gaire diferents del que us porta a excloure CiU de la governació del país, o dels que van portar els socialistes a demanar el vot contra el PP per les seves mentides. I crec que els partits també són instruments per canalitzar, com molt bé saben els socialistes, els estats d'opinió de la gent... El que fot és que després de ser mestres provocant reaccions ciutadanes contra les decisions dels governs dels altres ara es vegin en el risc de tastar la pròpia medicina... No em negaràs que el PSC procura treure tan de suc com pot de les contradiccions interiors de CiU i de les seves aliances parlamentàries de temps passats.

 

At dimarts, 23 octubre, 2007, Blogger krls

Per a don-aire: t'agraeixo la consideració, que et retorno amb escreix. No crec, tanmateix, que la blogosfera hagi de ser un espai carent d'emocions i de sentiments, de reaccions davant de les injustícies, si cal amb vehemència. Per a mi, un bloc personal (i aquest ho és) és en gran part --no només-- una instantània d'un moment determinat. Jo crec que la reflexió hi està bé, i procuro també fer-ne de tant en tant, però trobo que s'escauria més en una plana web, en un site complet i molt més treballat des del punt de vista documental i de recursos. Vull dir que un bloc ha de tenir la guspira que no tenen d'altres formats, i també una ànima personal que és la que permet fugir de les ortodòxies i dotar-nos d'un espai d'expressió és còmode i lliure. Dit això, crec que la tesi general del post la comparteix la majoria de la gent que ahir, avui i demà patirà greus transtorns en la seva vida personal i laboral per causes totalment alienes i motivades per una funesta gestió dels serveis i de les infraestructures. Dels 28 anys de democràcia constitucional, 18 anys hauran estat governats per vosaltres, i per tant teniu la responsabilitat major en el desgavell, el retard i els dèficits en les inversions de l'Estat a Catalunya. Això em sembla motiu de pes per a censurar la vostra trajectòria i suggerir als votants que, per primer cop, s'expressin en forma de càstig electoral, a veure si les coses canvien. Crec que un dels errors més greus que s'han comès és que heu construït un sistema polític en el qual no hi ha contrapesos, i us heu lliurat a l'estratègia del convergenticidi només per assegurar-vos posicions electorals favorables. Per això demano que hi hagi una correcció, perquè això no és gens bo per al país. El país necessita creure en les institucions, però quan aquestes són grapejades matusserament és normal que creixi la desafecció. Ara per ara, l'únic vot que Socialistes i Populars encaixaran a l'ensems com una derrota és el vot que va a CiU. Ep, no crec que proposi res que vosaltres no hàgiu practicat durant dècades i continueu practicant (el càstig a CiU, per exemple, és una invocació constant en les referències dels vostres líders...
Una abraçada cordial, i amb agraïment.

 

Publica un comentari

~ Inici