11 octubre 2007
Una imatge reveladora

Aquesta gràfica corre per internet (sense el comentari que hi he posat al peu). És prou eloqüent de les conseqüències de la política seguida tant per PSOE com per PP, sempre amb la col·laboració total dels seus ministres catalans. Avui, un d'aquests ministres és el president de la Generalitat.

 
Escrit per krls el dia 11.10.07 | Enllaç permanent |


5 Comentaris:


At dijous, 11 octubre, 2007, Blogger David

A la gràfica se li poden fer alguns comentaris o dades que ofereixen una panoràmica de la magnitud de la tragèdia. Precisament abans d'ahir vaig parlar d'aquest tema.

Ara bé: no només han estat els socialistes i els peperos els responsables d'aquest desgavell. Podríem posar una imatge de l'evolució de les xarxes de metro de Madrid i de Barcelona. Els resultats són encara més esfereïdors, si tenim en compte que els metros són responsabilitat de les comunitats autònomes. Mentre en Gallardón va obrir una línia de 30km en poc més de tres anys, aquí portem una dècada empantanats amb la L-9.

 

At dijous, 11 octubre, 2007, Anonymous Anònim

Carles, t'has oblidat de posar, els anys que Convergència i Unió, va ajudar, tant a socialistes com a populars, en els seus respectius mandats.

 

At dijous, 11 octubre, 2007, Blogger Jaume P

Pero quan gobernaba el PP no era amb el recoltzament vostre?. I va ser cuan es va firmar el "millor acord de finançament de la història"(sic) q el va negociar Mas. Aquest gran curriculum suposo q va ser el que deicdis a ZP a cridarlo a la Moncloa per desplumarlo de nou.

 

At dijous, 11 octubre, 2007, Blogger krls

Hola Jaume, el "millor acord de finançament" és el que diu el tripartit en una resolució aprovada (amb els seus vots, no pas amb els de CiU) després del debat de política general. Només vull recordar-te que en els acords de la Moncloa, el PSC estava al costat de Zapatero i no pas al costat de CiU, i que és el primer responsable (i de forma concreta l'ara president Montilla) de la rebaixa de l'Estatut del 30 de setembre.

 

At dijous, 11 octubre, 2007, Blogger krls

Anònim: podem posar els anys que CiU va donar suport, amb pactes parlamentaris i no pas amb pactes de govern, com altres sí que han fet, i també els que Esquerra hi ha estat donant suport. Podem discutir-nos sobre el grau de responsabilitat que hi hem tingut els qui mai no hem tingut ministres a Madrid, però que això no ens distregui de la responsabilitat fonamental, colossal, dels socialistes (catalans inclosos).
Si tot el que podem extreure del mapa en qüestió és que CiU és culpable, el mal d'aquest país és més greu que no em pensava.

 

Publica un comentari

~ Inici