02 desembre 2007
Conclusions, conseqüències i coherència
La manifestació d'aquest dissabte demana que en traiem conclusions serioses, no pas tàctiques ni de volada curta. Ho hem de fer si no volem ser traïdors al seu esperit i a l'esforç de desenes de milers de catalans que hem sumat forces contra els qui ens maltracten. De les conclusions se n'han de derivar conseqüències pràctiques: ja n'hi ha prou de convertir el nostre país en un gulag socialista, d'entregar el poder als únics que no han vingut a la manifestació pensant que així podran convertir-los a la fe independentista. Quan més fàcil tingui el PSC el poder --i ara el té més fàcil que en tota la seva història, perquè ja no ha ni de guanyar eleccions-- menys compromesos estarà amb el país que controlen pel dret i pel revés. Per això cal coherència; el joc dels disbarats ja ha durat massa; caldria que Esquerra recuperés una mica de seny nacional i actués amb coherència amb el que s'ha vist avui, i deixés de prestar suport als autèntics liquidacionistes de la identitat nacional.
Que TV3 hagi boicotejat la manifestació demostra el que està disposat a fer el PSC pel país: sotmetre'l a una dictadura informativa per tal de no perdre el poder. Mai no havíem hagut de patir pel comportament de la nostra televisió pública davant de moments històrics per al país, però ara ja sabem que la Tv3 del Tripartit treballa per Zapatero, pel PSOE. Quina vergonya! Que avall que hem caigut!
Els qui han fet possible que Montilla i Bolaño grapegin la democràcia catalana tenen ara la responsabilitat de corregir-ho. Espero que ho facin, pel futur del país.

 
Escrit per krls el dia 2.12.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici