19 gener 2008
Els socialistes fan les coses així: quan la democràcia no els serveix, en passen
Els que s'han esgargamellat defensant la coherència democràtica de fer president Montilla sense haver estat el guanyador de les eleccions, ara protagonitzen aquesta cacicada: l'Ajuntament de Barcelona pren un acord, però els socialistes (aquells que deien que si guanyava Zapatero guanyava Catalunya) s'ho passen pel darrere. D'ençà del greu error d'haver posat tot el país en mans dels socialistes, Catalunya va perdent qualitat democràtica. És clar que això només preocupa els demòcrates.
clipped from www.vilaweb.cat

Allau de crítiques a l'adjudicació del túnel del TGV per Barcelona

CiU, ERC i PP recorden que l'ajuntament de Barcelona hi ha votat en contra dos cops · L'afer està en mans de l'Audiència Nacional

La decisió d'Adif d'adjudicar les obres del túnel del TGV que ha de travessar Barcelona a l'empresa Sacyr Vallehermoso va suscitar ahir una allau de crítiques. CiU, ERC i el PP van recordar que l'ajuntament de Barcelona havia votat dos cops contra el traçat, i ho va considerar un menyspreu al consistori, mentre que la Junta Constructora de la Sagrada Família va precisar que l'afer estava en mans de l'Audiència Nacional, que podria declarar la suspensió del projecte.

 blog it

 
Escrit per krls el dia 19.1.08 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici