27 gener 2008
Us convido a la visita d'obres (en fotografia) a la futura seu de la Generalitat


En Jordi Martinoy, delegat del Govern de la Generalitat, va convidar diputats i exdelegats a fer una visita d'obres de la futura seu, a l'antic hospital de Santa Caterina. És un edifici històric que ha tingut la sort de passar per les mans d'en Joan Maria Viader, un arquitecte gironí de solvència i prestigi: el resultat ja s'endevina, i és admirable. Mentre fèiem el recorregut vaig anar prenent fotos amb el meu telèfon mòbil, i les he penjat al meu album a Internet. També us he preparat un passi de diapositives, per si voleu fer el recorregut ara mateix.

 
Escrit per krls el dia 27.1.08 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dimarts, 29 gener, 2008, Blogger Manel Bosch i Pagans

Gràcies per mostrar aquestes fotografies. Crec que a molts gironins els agradarà veure com avançen les obres d'aquest projecte tant complexe (pel fet de mantenir part de l'antic hospital de Santa Caterina i, a la vegada, afegir-hi un cos nou de grans dimensions)i que cambiarà bastant la fesonomia de la zona.
A més quan la nova Casa de Cultura estigui acabada i l'edifici d'hisenda passi a titularitat municipal (això últim crec que, de moment, és més un desig que una realitat)tot aquest sector serà un important punt de serveis i oferta cultural per a la ciutat.
Per si a algú li interessa adjunto el lloc web on es poden veure els projectes finalistes per al concurs de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona.
http://www.coac.net/Girona/fhomegirona.htm

M.Bosch

 

At dimarts, 29 gener, 2008, Blogger Manel Bosch i Pagans

Veig que el link no porta directament a la galeria d'imatges...
Un cop entrat al web cal accedir a "Concursos" "Galeria Virtual" i anal al final de la llista on hi apareixen els projectes finalistes.
Disculpeu.

 

Publica un comentari

~ Inici