08 abril 2008
Aires LoaZPa
El grup parlamentari del qual són membres els aliats preferits d'Esquerra està xalant d'allò més amb el seu candidat a la presidència del Govern espanyol, especialment després d'un discurs d'investidura que duu el perfum preferit dels socialistes que no és altre que el del centralisme disfressat d'un federalisme ben curiós, consistent a federar tot allò que no alteri l'esquelet centralitzant de l'Estat. La Llei de Dependència va ser el primer avís, i com que va comptar amb l'entusiasme dels diputats d'Esquerra, el PSOE es va animar i ara ja somia a produir una nova generació de loapes sota el segell ZP que, igual que aquella llei, ocultaran l'espanyolisme sota la pàtina de "polítiques de progrés" a les quals se sumaran totes les forces polítiques que n'han fet bandera. No puc deixar de recordar una frase molt escaient de Lizcano: "el secret de la dominació consisteix a colonitzar l'imaginari de l'altre imposant-li el món d'un mateix com l'únic possible". Fa temps que el socialisme va dissenyar un pla de colonització de l'imaginari del nostre país, especialment dels espais dits "d'esquerres", a resultes del qual l'altre --en aquest aquest Esquerra-- només contemplés com a possibles les polítiques "de progrés" liderades pel PSC-PSOE.

Els socialistes espanyols elegits per les llistes del PSC-PSOE --és a dir, els mateixos socialistes que presideixen el nostre país gràcies als vots independentistes-- s'afanyaran a buscar cortines de fum per tapar les intencions fonamentals del seu projecte polític i mantenir contenta i enganyada la parròquia esquerranosa per no posar en dificultat l'actual direcció republicana, que és una autèntica bicoca i han de conservar a tota costa. Però la decisió de passar a l'ofensiva ja està presa i no crec que ni Zapatero ni Montilla, que comparteixen comitè federal del partit i que han estat membres del mateix Govern, deixin passar l'oportunitat per "acabar" amb el risc que el catalanisme condicioni la política espanyola i l'independentisme continuï segrestat i sedat.

Ho vaig dir fa mesos i ho torno a reiterar: es miri per on es miri, només CiU pot malbaratar aquesta política. No hi ha alternativa.

 
Escrit per krls el dia 8.4.08 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici