28 maig 2008
Anotació a títol d'inventari
Quan escrivia el post sobre l'aprovació al Parlament de la proposta que demana l'ús del .cat a l'administració de l'Estat, m'arribava un SMS de l'amic Eduard Batlle en què em comunicava la mort d'en Tià Salellas. Ja no he tingut temps de res més; l'agenda m'apretava i els ànims d'aquestes darreres hores no són per a gaires alegries. He tornat cap a Girona, amb l'Àngel Colom, amb qui havíem convingut de veure'ns aquest dimecres quan pensava que seria un dia plàcid.
Hem xerrat durant el viatge cap a Girona, i hem dinat amb alguns coneguts. Després he marxat cap a Palamós, al funeral del meu oncle Lau, i he passat una estona a casa de la meva tia Montserrat, els meus cosins Mireia i Miquel, i l'Ignasi, el fill de la meva cosina. I en acabat, he retornat a Girona per assistir a la presentació del llibre d'en Joan Olóriz sobre l'institut. He de dir que el tros de la presentació que he sentit d'en Mon Marquès m'ha agradat, i que la intervenció d'en Joan ha estat brillant, sincerament. M'he fixat amb alguna referència que es podria interpretar en clau de fi d'etapa política, però suposo que la passió del docent i de l'estudiós ha superat, per un moment, la del polític.
Sóc a casa, a punt d'apagar el mòbil --com faig sempre, cada vespre-- i de respondre els emails del dia, perquè amb prou feines he pogut respondre l'amic Carles Duarte que em convida a la presentació del seu llibre a Girona. Demà serà un altre dia.

 
Escrit per krls el dia 28.5.08 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici