27 maig 2008
El post número 83
Avui ha estat un dia terrible. Al matí em comuniquen la mort del meu oncle Lau, de Palamós. La bondat feta persona. La tristesa a la família és total, i justificable. Perdem un membre entranyable de la nostra família, que deixarà un gran i grat record. Sempre li vaig apreciar un deix d'ironia empordanesa que se li escapava per sota el nas, amb un somriure afable i amical que mai oblidaré. Tampoc, naturalment, la seva faceta musical i l'elogi que em féu un dia que jo intentava treure notes d'un saxo tenor rovellat amb el qual practicava algunes lliçons. El seu comentari em va animar com no es pot imaginar!
Quan em disposo a fer-ne una semblança interior del meu oncle, em truca en Dani Vivern i em comunica una altra mala notícia: s'ha mort en Miquel Diumé, amic, periodista, blocaire. No me'n sé avenir. Retorno al bloc d'en Miquel i rellegeixo el post número 83, on ens informava del veredicte que acabava de rebre: metàstasi. Va ser el seu darrer apunt al bloc.
Un dia terrible.

 
Escrit per krls el dia 27.5.08 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici