11 juliol 2008
El congrés en què Convergència agafarà impuls

El president Pujol ha obert, amb un discurs vibrant i brillant, el 15è Congrés de Convergència. Com que em toca mirar els plenaris des de la tribuna he pogut seguir-lo de prop. La seva capacitat intel·lectual i comunicativa està intacta, fresca, excel·lent. La prova me l'ha donada quan ha introduït, com aquell que no vol, una reflexió precisa i justa sobre la blocosfera i el seu paper --i importància-- en la manera de fer política.
Abans hem fet una taula rodona sobre això que anomenem "política 2.0" en què hem pres part l'admirada Carme-Laura Gil, els amics Saül Gordillo i Marc Vidal, i jo mateix. En David Madí ha moderat, i celebro que ho hagi fet ell perquè acabat el Congrés, si s'aprova com espero la composició de l'executiva proposada pel candidat a la secretaria general Artur Mas, tindrà molt a dir en la incorporació de la cultura 2.0 en l'estratègia del partit.
En tot cas tinc pocs dubtes que aquest serà un congrés absolutament determinant per al futur immediat del nostre partit, i que a partir d'aquí agafarem un impuls que ens portarà a liderar els canvis polítics que el país necessita. I que ja és hora.
(He enregistrat un vídeo del moment de la merescuda ovacióal president Pujol)

 
Escrit per krls el dia 11.7.08 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dilluns, 14 juliol, 2008, Blogger Rubèn Novoa i Arranz

Gràcies per la teva xerrada. Has demostrat que ets un líder 2.0 a Convergència. També ets un exemple de com t'han ajudat a tu les TIC en la teva carrera política i un mirall per qui vulgui emmirallar-se de les possibilitats que ens donen aquestes eines, que no només són eines, si no una nova forma global d'entendre i relacionar-se a la societat. Em va sorprendre gratament que tot i estar a la taula dels conferenciants comentessis les 'piulades' que alguns anavem fent al twitter. Un crack!

 

At dilluns, 14 juliol, 2008, Blogger krls

Gràcies Rubèn! Tu no pares, em costa seguir-te!

 

Publica un comentari

~ Inici