19 juliol 2008
I l'hegeminonia asfixiant del PSC, Ridao?
No em sorprèn que els líders d'Esquerra participin entusiasmats al congrés del PSC, perquè al cap i a la fi és la matriu del nou partit al qual s'han afegit i cal estar bé amb el germà gran. Tampoc no és sorprenent que insisteixin en un relat fal·laç, però és preocupant que se l'estiguin creient perquè això els aboca a un futur francament negre. Que Ridao avali els dos tripartits per acabar amb "l'hegemonia asfixiant de CiU" és al·lucinant. Perquè si hem de parlar d'hegemonies asfixiants... Si l'hegemonia que ens asfixia, i de valent, és la socialista aleshores ells s'hi afegeixen amb un gran fervor. L'Esquerra d'avui només té una única missió: evitar que CiU governi enlloc i facilitar l'accés al poder del PSC. No en té cap altre, com es demostra.

 
Escrit per krls el dia 19.7.08 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dissabte, 19 juliol, 2008, Anonymous Joan Gavalda

Estic totalment d'acord amb tu.
Des de 1982 l'única hegemonia d'un partit polític que es pot dir que és asfixiant és la socialista. Al 1982 van obtenir al govern de Madrid amb majoria absoluta, i a moltes ciutats de Catalunya, van desplaçar el Psuc i van irrompre ells amb les seves majories absolutes que encara duren a dia d'avui. Exemple,la meva ciutat Cornellà de Llob.,però podríem parlar, de Girona, L'Hospitalet, Sabadell, Terrassa, Santa Coloma, etc. L'única "anomalia" com ells diuen era CiU a la Generalitat 1980-2003, que bé podríem dir que servia de contrapoder i de motor pel progrés de Catalunya. Sinó a la prova d'aquest últims anys em remeto.
Pel que fa a Esquerra (perquè ja no són ni republicans ni de Catalunya) han fet seguidisme durant més de 20 anys del socialistes, per un afany de revenja cap a CiU, per saber donar un discurs catalanista integrador i assumit per la majoria del catalans que ells són incapaços de fer.

Perdona el rotllo però reitero que estic totalment d'acord amb tu!!!

http://www.joangavalda.cat
http://joangavalda.wordpress.com

 

At dissabte, 19 juliol, 2008, Blogger krls

Joan, merci pel comentari. Esquerra es mou des de la rancúnia cap a CiU, desmesurada i victimista. Però no hi ha res a fer: aniran de tripartit en tripartit fins a la derrota final.

 

Publica un comentari

~ Inici