13 agost 2008
Canvis de circulació a Girona: quina informació més pobra!
Quina pena. L'Ajuntament de Girona no té cap interès a assumir la seva responsabilitat de comunicar als veïns els canvis de circulació derivats de les obres del TAV i ha editat un díptic francament lamentable, inacceptable. Més pobre, impossible. Cap gràfic amb els canvis de circulació, amb les noves direccions prohibides, nous itineraris, carrers tallats, girs prohibits... el que qualsevol Ajuntament mínimament interessat amb el benestar dels seus ciutadans hauria fet davant de l'adveniment d'un caos tan monumental com reconeix el mateix Ajuntament. Accedir al document (que, per cert, no és disponible directament des de la primera pàgina de l'Ajuntament, sinó que cal anar a trengirona.cat) és una gran decepció. Des de CiU havíem reclamat que la informació al ciutadà fos prioritària, ambiciosa i exhaustiva. Una quarta part del fulletó editat l'ocupa un article de l'alcaldessa, això no falla mai. Però és molt decebedor la manera com l'Ajuntament gestiona la seva responsabilitat en les obres, perquè n'hi té molta encara que faci veure que no.
Comencem malament. I comencen amb enganys, perquè se'ns va dir que no es treballaria de nit excepte quan per raons de tècniques constructives això fos inevitable... i en canvi ja he rebut queixes dels veïns perquè ahir es va treballar de nit en la instal·lació de semàfors. L'alcaldessa pot estar de vacances, però l'Ajuntament no.

 
Escrit per krls el dia 13.8.08 | Enllaç permanent |


5 Comentaris:


At dijous, 14 agost, 2008, Blogger Narcís Sastre Fulcarà

Vaig pensar exactament el mateix! Tan costava elaborar un mapa amb els canvis de circulació i rutes alternatives? Massa text i poca informació visual. Decebedor.

 

At divendres, 15 agost, 2008, Anonymous Anònim

Com apuntes, està clar que amb els softwares que hi han avui en dia editar és ja un joc de nens. Es dedueix que no s'ha volgut ser explícit en detalls, perque no tènen encara les coses clares i sobre la marxa -com ja ens ténen acostumats en els darrers temps- póden haver-hi molts de canvis, i clar no seria bó rectificar sobre paper públicament editat.
En cas de produir-se en el transcurs del temps algunes rectificacions a nivell circulatori,es poden arrivar a entendre,tinguent en compte que és una obra sense precedents donat la magnitut i el volum de tràfic rodat. Quan s'ha de fer un canvi sobre la marxa, S'HA de FER. Però el que és inaudit és com tu dius el procedir ,la MANERA DE FER... En aquest tema,els que quedem fora de l'area d'influència, ens ho mirarem de lluny, i quedarem possiblement saturats en els diaris... Tot i així ens hem de sol.lidaritzar amb les persones que ho petiran directament, durant tant i tant de temps,el més greu és que no se'ls ha tingut en compte d'una manera seriossa,i aixó, era i ÉS el més important.
Per un altre banda, seria bó que aquest tema tant i tant important,no eclipses tota l'altre serie de denúncies que el grup/s de la oposició heu vingut fent i que encara estan pendents o per aparèixer. En époques d'eclipsis, i mentre aquest dura, es fan bestiesses que pel ressó que provocarien,no es podien fer abans...
Són ja moltes les vegades que la gent es queixa de no ser escoltats a l'Ajuntament (només a l'Alcalde/ssa fil directe de TVGirona, per canviar la bombeta d'una farola, com si del Papa o Mama Noel es tractés), sería possible que CIU com a força més votada de la oposició obrís un espai PÚBLIC de denúncies no atesses i demostrables, i és recopil.lessin? ja sigui en TV de Girona , en la WEB, amb aportació gràfica si cal?. Crec que un no es pot adonar de la magnitut de la tragèdia fins que no li toca el rebre o no ho visualitza en el seu conjunt..,si tothom és queixa per separat,i al no ser atés ho deixa còrrer...i així mai es produexien canvis, i tot continua igual.
D'aixó el grup Socialista (que no tripartit) ja té experiencia, la gent es cansa, i acava tot arxivat
Poder el que demano, seria més propi en la figura del defensor del Ciutadà, ..no sé

Perdoneu l'extensió
gironí 17001

 

At divendres, 15 agost, 2008, Blogger krls

Gironí 17001, gràcies pel comentari i la reflexió, que és molt interessant. Sens dubte que haurem de posar en marxa iniciatives com la que proposes, i t'agraeixo l'aportació. T'animo a continuar fent apotacions i col·laborar perquè el projecte de CiU Girona 2011 sigui majoritari i es pugui governar la ciutat d'una altra manera.

 

At dissabte, 16 agost, 2008, Anonymous Anònim

Seguint l'aportació del gironí17001,

crec que és urgent la creació d'algun espai d'informació i de debat sobre temes gironins. Les edicions dels dos diaris locals només publiquen les cartes que surten en paper, no tenen res més --per què no els interessa obrir fòrums al públic? ah, això és un altre tema--, girona.com està en coma, les associacions de veïns estan pendents només de no perdre línia amb la plaça del Vi...

No seria tan difícil. Avui dia qualsevol és capaç de muntar un fòrum gratuït per internet. Si hi hagués una mínima organització al darrere, com la que podria aportar CiU, per fer-hi la indispensable moderació de les aportacions i els comentaris, tindríem un lloc on trobar-nos, compartir experiències i saber en quants merders ens està ficant l'Ajuntament.

Aquest Ajuntament juga a malinformar, a desinformar, a burocratitzar, a compartimentar la ciutat en "barris" estancs, a curtcircuitar la participació... és urgent que algú prengui la iniciativa d'encapçalar les inquietuds que no troben lloc on expressar-se i les denúncies que es perden en la maranya burocràtica.

Posem-nos-hi!

Gironí 17005

 

At dilluns, 18 agost, 2008, Blogger Mar

avui, 18 d'agost, amb girona mig buida, he estrenat la versió beta de la girona del tgv, i ha estat un infern. no vull ni pensar què serà el setembre el dia que comencin les escoles. hi ha moments que no he sabut com arribar a casa. m'he plantejat anar a buscar l'autopista a girona sud i tornar a entrar a girona nord!
realment, els qui hem d'accedir sovintejadament a la zona de la devesa-güell, en tenim un munt!
sisplau, rutes alternatives clares, JA!

 

Publica un comentari

~ Inici