04 agost 2008
La pinça socialista contra Catalunya
L'article de Josep Maria Brunet a La Vanguardia anuncia la sentència del Constitucional sobre l'Estatut que els socialistes estan esperant. Serà la confirmació del triomf de la política basada en el cinisme i la hipocresia, que per tenir èxit necessita el concurs del PP i els sectors socials que li donen suport (entre els quals, certa premsa i certa crosta funcionarial contra la qual els socialistes curiosament no semblen estar disposats a plantar la mateixa batalla que han lliurat, amb èxit, contra la crosta nacionalista als mitjans públics). La pinça socialista funciona a la perfecció. I encara que és molt evident, tanmateix no sembla que fervorosos partidaris de la independència del nostre país se n'hagin adonat. Ben al contrari, contribueixen a fer-la més eficaç.
En tot cas, gràcies al repartiment de rols (poli bo i poli dolent) que saben fer els espanyolistes, el Constitucional redactarà una sentència que els permetrà arribar al propòsit que han dissenyat: desarmar la part de l'Estatut que significa un guany de sobirania no només competencial sinó sobretot conceptual, de principis.
L'esperança és que en d'altres ocasions hem desmuntat la pinça (el cas de la Loapa és significatiu, però no l'únic: el topònim de Girona també forma part de la llista). Però sempre que ho hem fet, que ningú no ho perdi de vista, ha estat quan hem desemmascarat el doble joc dels socialistes catalans. Ara practiquen el mateix doble joc, però n'han refinat les formes i el discurs per tal que es noti l'efecte sense que se'n percebi la cura. Que ara han vist la llum? Fantàstic. Que ho demostrin. I amb fets.

 
Escrit per krls el dia 4.8.08 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici