11 setembre 2008
El PSC fa fer el ridícul a l'Ajuntament
L'Ajuntament som tots, no només el PSC. Ja sé que després de tres dècades de govern ininterromput els poden fer creure el contrari, però les coses són com són: la ciutat és plural i la democràcia és el nostre sistema. Ahir em vaig assabentar, no pas per canals oficials, que l'Ajuntament pensava complir la moció que vam aprovar al Ple --amb els vots en contra del PSC-PSOE i de PP, quina casualitat-- instal·lant un màstil a la plaça Catalunya per col·locar-hi la bandera estelada. Em va semblar bé i em sembla bé que s'hagi triat aquest espai. El que no em sembla bé és la forma de complir amb un mandat del Ple municipal per part de l'equip de Govern. El PSC ens fa fer el ridícul penjant de forma maldestra una estelada de mides reduïdes i desproporcionada en relació amb el màstil que la sosté. Sembla com si se'n fotessin, de l'acord de ple. Un mal precedent que denota un mal perdre. Però val més que s'hi comencin a acostumar. Això tot just és el principi.

 
Escrit per krls el dia 11.9.08 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dijous, 11 setembre, 2008, Blogger Mar

realment, és una presa de pèl. no se li dóna la importància, prestigi i representativitat que l'estelada mereix. és un menysteniment insultant. de tota manera, com diuen les àvies, Déu nostre senyor té un bastó que pica i que no fa remor; o menys finament, a tot porc li arriba el seu Sant Martí.

 

At dissabte, 13 setembre, 2008, Anonymous http://albert-bir.blogspot.com

És una vergonya això que han fet. A les properes municipals, BCN i Girona seran la punta de llança del canvi a tot el país i la fi del lideratge sociata a nivell municipal. La bona feina us avalen. Molta sort!

 

At dilluns, 15 setembre, 2008, Anonymous Anònim

La senyora Pagans i companyia farien bé de recordar que l'Ajuntament no són ells sols, i tots plagats farien bé de recordar que són uns representants dels ciutadans, la voluntat dels quals hande respectar i fer, els agradi més o els agradi menys. Realment, l'estelada que han penjat és una burla, uns menyspreu, i denota una rebequeriq de nens petits mal acostumats a fer la seva per uns pares que els malcrien. Espero que algun dia Girona es decideixi a fer de mare educadora com cal i aparqui d'una vegada el panxacontentisme i el clientelisme. Siguem ciutadans d'una vegada, i comencem a fer-nos valer com a tal, que ja toca.

 

Publica un comentari

~ Inici