22 setembre 2008
Fora skins!
Malgrat que a Girona no tenim un problema de bandes juvenils, la detenció aquesta matinada passada d'un grup de joves skins acusats d'actes de violència i xenofòbia al centre de la ciutat hauria d'encendre el llum d'alarma. Sé que es fa un treball discret i constant, i que els professionals de l'ensenyament hi estan sensibilitats de forma especial. Però el risc és constant i el perill de l'aparició d'un grup violent sempre hi és. Cal que cada acte de violència gratuïta i violència xenòfoba tingui una resposta contundent per part de les autoritats, però també cal que els ciutadans denunciem cada fet d'aquestes característiques. Aprofito per aplaudir el treball dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'aquest grup, poques hores després d'haver comès les agressions de què se'ls acusa.

 
Escrit per krls el dia 22.9.08 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dimarts, 23 setembre, 2008, Anonymous Anònim

Tot bastant previsible. Els encontorns de l'estació són un viver d'expresidiaris i rodamons, especialment els bancs del (trist) jardí de la plaça Espanya, tocant a la ctra Barcelona, i els bancs de darrere la Punxa. Només cal passar-hi per veure-ho.

Molt bona actuació policial, sí -- i de la judicial, en parlem? Perquè d'aquí a quants dies tornarem a trobar aquests skins?

 

Publica un comentari

~ Inici