“Lliçons Obama”: un contrapunt

Efecte Obama

View SlideShare presentation or Upload your own.

La jornada organitzada al Centre Internacional de Premsa a propòsit de les lliçons que podem extreure del fenomen Obama ha estat d’un altíssim interès. La fórmula, perfecta: micropresenacions de 5 minuts. El contingut, plural i polièdric: des de l’ús del Twitter fins a la manera de fer servir el mail. Els organitzadors van tenir l’amabilitat de convidar-me a fer-hi una presentació i malgrat les meves advertències –jo no sóc, ni de lluny, cap expert ni tan sols un observador intensiu del fenomen Obama–, van acceptar la meva proposta d’explorar quines podrien ser les conseqüències a casa nostra de l’anomenat “efecte Obama”.

La trobareu en aquesta presentació. És més una contra-lliçó o un contrapunt que no pas un petit assaig a partir de l’experiència electoral del proper president dels Estats Units. Si teniu comentaris, endavant!

Algunes referències de la jornada en diversos blocs:

Albert Medran, Sergi Sabaté, DanielTercero, Trina Milan,…   

(PS: la sala és plena de gent. Hi veig moltes cares conegudes, i també gent, just al meu costat, que han vingut de València).