Unanimitat per demanar el català en la compra de bitllets del tren

Surto de la comissió de Política Territorial molt satisfet: tots els grups presents han votat a favor de la proposta de resolució que vaig presentar fa uns mesos i que avui tocava defensar, mitjançant la qual es reclama a Renfe que respecti el dret d’opció lingüística en la compra de bitllets de tren per Internet. La proposta fa referència explícita al servei d’Ave entre Barcelona i Madrid, on només es pot comprar bitllet en castellà o en anglès, però no en català.

M’alegro que el tripartit hi hagi votat a favor, i també que ho hagi fet el PP. Gràcies a això, i a l’absència de diputats de Ciudadanos a la comissió –que no s’hi han presentat–, hem aconseguit la unanimitat en una demanda lingüística. Podreu trobar la proposta aprovada en el document pdf que us adjunto:

proposta-bitllets-ave-en-catala