Fes servir el cap, fes servir el cor, fes servir el vot

Més clar no pot ser: qui posa Catalunya al davant de tot i qui no.
Més clar no pot ser: qui posa Catalunya al davant de tot i qui no.

Diumenge, a les eleccions europees, hem d’alçar la mirada i sobreposar-nos a les campanyes execrables dels dos partits que han controlat el panorama mediàtic i anar a votar. Hem de votar per qui millor pugui defensar els interessos dels catalans, de les nostres empreses, ciutadans i territori. La meva opció i la de molta gent és CiU i particularment en Ramon Tremosa, que és una persona honesta, solvent, preparada, jove i nacionalista. És la modernitat, una característica que ha de donar futur al projecte nacional català. Naturalment hi ha moltes altres opcions, i cadascú pensarà que la seva és la que millor serveix al propòsit de defensar els interessos del país. Que cadascú voti en consciència, però sobretot que no voti perquè tingui por. Els qui fomenten la por tenen molt poca estima per la democràcia, i no són de fiar.