Portem al Parlament la defensa per mantenir la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Girona

Fa uns mesos que la diputada Elena Ribera i jo mateix vam entrar al Parlament una proposta de resolució per exigir el manteniment de la comissaria de Mossos d’Esquadra a Girona, contràriament a la intenció del Govern del president Montilla (que la vol treure de la ciutat). Aquest és el comunicat que ho explica:

El Parlament de Catalunya debatrà aviat una proposta de resolució presentada pels diputats gironins de CiU Elena Ribera i Carles Puigdemont demanant que es mantingui la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vista Alegre de Girona, contràriament a la intenció del Govern del President Montilla de tancar-la i traslladar-la a Salt. CiU exigeix que Girona no es quedi sense comissaria dels Mossos i reclama als diputats gironins que votin a favor de la proposta de resolució quan sigui debatuda a la Comissió d’Interior.

CiU espera que els interessos de l’Ajuntament de Girona, en què coincideixen en aquest cas el govern i l’oposició en pes, siguin atesos i respectats, i que es recondueixi una decisió errònia del Govern del President Montilla planificada més des del despatx que no des de la necessitat de la gent de Girona.

La proposta de resolució ha de prosperar atesa la necessitat de major seguretat de la ciutat de Girona. En aquest sentit, el grup municipal de CiU, del qual Carles Puigdemont és el portaveu, ja va denunciar amb dades oficials l’increment de la delinqüència i va alertar el govern local de la necessitat d’invertir en seguretat.