El Tripartit vota al Parlament en contra del que reclama a l’Ajuntament

Els vots dels diputats del PSC, ERC i ICV-EUiA han servit per rebutjar aquest matí al Parlament la proposta de resolució presentada per CiU que demanava “la creació urgent d’una escola d’educació infantil i primària i d’un nou institut a la zona sud de la ciutat de Girona”. La proposta l’he presentada i l’he defensat jo mateix,  recollint la demanda pública del Consell Escolar Municipal que de manera reiterada en defensa la necessitat. Aquesta negativa sorprèn perquè els mateixos partits són els que formen l’equip de Govern de Girona, l’Ajuntament del qual té terrenys a disposició per fer aquest dos centres i comparteix –almenys això  és el que sempre ens han fet creure– la reclamació del CEM. Té algun sentit, tot plegat, més enllà del manteniment de les poltrones respectives? Té cap coherència que mentre ens gastem uns tres  milions d’euros a construir dues noves escoles bressol a la ciutat, se’ns digui des del Govern de la Generalitat que les perspectives de l’evolució del padró d’habitants per a Girona fan innecessària la construcció de nous centres? O estan llençant ara els diners, o estan planificant el futur molt malament.

Hauran de ser nous governs a la Generalitat i a l’Ajuntament, liderats per CiU, els que s’encarreguin de materialitzar aquesta necessitat. Els dos tripartits han tirat la tovallola.

Aquesta és la nota de premsa publicada al perfil del facebook de CiU