L’exfutbolista gironí Delfí Geli dóna suport al projecte del canvi per a Girona

Delfí Geli [wiki], exjugador de futbol en clubs com el FC Barcelona, l’Atlético de Madrid i el Girona FC entre d’altres, ha mostrat aquest migdia el seu suport a la necessitat del canvi a la ciutat de Girona i a la meva candidatura com a alcalde. Geli, que des que va deixar el futbol professional viu a Girona, s’ha mantingut sempre fidel a la idea que l’esport ha de servir per a l’educació, la formació en valors i la cohesió social, tal com és també el meu compromís que ja vaig expressar en la sessió informativa del passat dilluns dia 9 en la qual va participar el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau. Convergència i Unió de Girona vol potenciar l’esport com a vehicle de cohesió social, cosa per la qual reitero el meu compromís i suport amb els clubs i entitats dels barris que desenvolupen una tasca imprescindible i de gran importància per a la ciutat.

Delfí Geli, que també va desenvolupar tasques formatives al GEiEG i actualment presideix l’Associació de Futbolistes Veterans del Girona FC, és el segon exfutbolista gironí d’elit que expressa el seu suport a la meva candidatura; l’Albert Jorquera, exporter del Barça i del Girona, a més de donar suport s’ha integrat a la llista de CiU de Girona i ocupa el lloc dotzè de la candidatura. Els podeu veure tots dos en la imatge que acompanya aquest text, feta aquest migdia a la seu electoral que tenim a la Rambla de la Llibertat de Girona.