Catalunya necessita una victòria de CiU… i Girona, que en Carles Pàramo sigui diputat

Totes les opcions polítiques són legítimes, i no sóc dels que penso que unes són més legítimes que les altres. Però certament no és el mateix ni té les mateixes conseqüències votar-ne una que una altra. El vot per a CiU és el que més convé a Catalunya per raons estrictament objectives. En primer lloc, perquè de les forces que poden guanyar les eleccions CiU és l’única que no té cap mena de dependència política fora de Catalunya, i això sol ja és una garantia d’entrada. En segon lloc, perquè una CiU afeblida donaria ales a la intenció recentralitzadora que anuncien des de Madrid (i no només el PP). I en tercer lloc, i segurament el més important ara mateix, perquè el Govern de Catalunya ha de sortir reforçat. Si en surt, en sortirem reforçats tots. Ens convé un gran resultat a les eleccions de diumenge que ve, ens cal situar tres diputats i tres senadors de CiU per Girona, que han de defensar com no ho podrà fer ningú més els interessos de la ciutat, de la demarcació i del país. Estic convençut que només ens separen alguns vots del fet que en Carles Pàramo, el tercer de la llista que encapçala en Jordi Xuclà, acabi essent diputat. El conec, és un batallador incansable, és un home del país, compromès amb Catalunya i servidor dels nostres municipis. No li impressionen els raspalls que tenen a Madrid, ni les moquetes, ni la pompa. Va de cara al gra, va per feina, i té clar –com a home mariner que és– quina és la navegació que li convé al país.

Ens cal una CiU forta perquè altrament, el que en Jordi Xuclà ha definit com a “xarop de PP” ens deixarà estabornits com a país. Ja se sap que el PSC no és cap alternativa, i menys quan ja ha demostrat la seva immoralitat en difondre un vídeo abjecte i repugnant. Ens cal un canvi a Madrid, sí, però sobretot ens cal que el canvi sumi a favor de Catalunya. En els trenta anys llargs de governs espanyols ja ha quedat demostrat que socialistes i populars no prioritzen mai el nostre país, i miren d’escanyar-nos tan com poden. És el moment d’enviar un bon gruix de diputats nacionalistes catalans i començar a endreçar les coses. Mireu el vídeo de l’acte municipalista que hem celebrat avui a Reus, amb fragments de les diverses intervencions que hi ha hagut, entre d’altres del president Artur Mas i del nostre candidat Josep A. Duran i Lleida.

També us recomano el vídeo que he enregistrat i he penjat al meu canal de Youtube, en el qual el president Pujol explica unes bones raons per votar CiU, i alerta d’una actitud perillosa que pot irrompre a La Moncloa a partir de diumenge que ve. Val la pena que el mireu i que el compartiu…