Gant i Girona comencen a col·laborar

claustre de sant danielLa ciutat flamenca de Gant acull periòdicament un dels esdeveniment més importants del sector de la flor i la planta, Floraliën (aquí el seu compte a Twitter). El seu president, Michael Vermaerke, ha estat a Girona per assistir a la presentació del muntatge que ens han ofert per a la 60 edició del nostre Temps de Flors, concretament al monestir de Sant Daniel. Com que som en plena celebració del Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel, els nostres amics flamencs ens han obsequiat amb un muntatge preciós elaborat amb mil azalees perfectament instal·lades al claustre romànic de Sant Daniel. Una meravella que no us podeu perdre. Gant i Girona hem començat a col·laborar gràcies a les flors. Ens han convidat a participar a la propera edició, que es fa l’any vinent, i estarem encantats que Girona hi tingui una molt bona presència que faci honor a la importància del nostre Temps de Flors i a la ciutat en general. Gant també es promou com a “ciutat de festivals” i basa gran part de la seva activitat socioeconòmica en el turisme cultural, el patrimoni, el comerç i una potent universitat. Serà tot un honor per a Girona tornar la visita a Gant amb motiu d’un dels seus grans esdeveniments.