Hem estalviat 1,2 milions a l’any en contractes de serveis

estalvi eficiènciaEls Ajuntaments han de fer almenys dues coses a l’hora: gestionar i estalviar, i invertir per millorar i créixer. En aquest mandat que estem acabant, l’eficiència en la contractació ha estat una exigència des del primer dia, i gràcies a aquest criteri s’ha aconseguit un estalvi per als gironins extraordinari: almenys 1,2 milions d’euros a l’any. En un mandat sencer, si els preus es mantinguessin constants –amb un IPC com l’actual– això representaria més de 4,4 milions d’euros. És una gestió que ens ha permès complir la promesa de no pujar impostos municipals ni taxes en tot els quatre anys, i alhora poder invertir en projectes de futur per a la ciutat. Aquests 1,2 milions que hem estalviat aquest 2014 i estalviarem aquests 2015 en la factura de determinats serveis els veníem pagant de més fins a l’arribada de CiU al govern.

Hem tret per primera vegada a concurs de manera centralitzada serveis molt rellevants per a un Ajuntament d’una ciutat com és Girona. Això ens ha permès reduir despesa fixa i aprofitar-nos de les millores competitives de les empreses proveïdores.

Les quantitats es desprenen d’aquests serveis que figuren en el quadre que acompanya aquest escrit. Tots els contractes i les seves quantitats són verificables, un a un.  Totes es poden contrastar amb els serveis econòmics municipals. I totes descriuen de manera ben precisa  l’actitud d’uns i altres respecte a la despesa pública. El govern de CiU ha aprimat les factures que el govern del PSC pagava massa grasses.

Per això hem pogut activar Girona, per això Girona ha millorat.  I per això diem que cal que Girona continuï en bones mans :-)