Una edició excepcional del “Girona Temps de Flors”

temps de florsHi ha una coincidència força generalitzada que l’edició del “Girona temps de flors” d’enguany ha estat excepcional. No només perquè s’esqueia el 60è aniversari sinó per l’eficàcia i l’interès dels muntatges, especialment els del riu Onyar i l’antic cinema Modern. El llibre de la Lara Pujol [twitter] i Joan Altés que vam presentar divendres és un testimoni preciós de l’edició d’enguany que us recomano molt; les fotografies i el disseny són espectaculars. El temps ens ha acompanyat, i també l’esforç de tantes persones que s’aboquen intensament perquè cada edició  sigui un èxit i la gent que ens visita se’n torni a casa havent gaudit d’una experiència única. Una experiència que saben que només la poden tenir a Girona. Gràcies a tothom que ho fa possible, i a tota la gent que estima Girona: als qui hi vivim i als qui ens visiten.