Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/libs/ezdb1.php on line 63
CiU Girona - Carles Puigdemont - CiU demana un Pacte d’Estat en matèria d’Ensenyament - notes de premsa Girona CiU


Notice: Undefined index: cap in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_9460fef483c40931627cc40ab051c71d.php on line 11

Notice: Undefined index: cap in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_9460fef483c40931627cc40ab051c71d.php on line 19
LogotipCiU demana un Pacte d’Estat en matèria d’Ensenyament


6/02/2008 -
 
Jordi Xuclà cap de llista per CiU al Congrés dels diputats s’ha reunit amb representants sindicals del món educatiu a les comarques gironines per conèixer la seva reivindicació en la vaga del 14 de febrer així com exposar les prioritats de CiU en Ensenyament.
 
 
Jordi Xuclà ha rebut diversos representants de sindicats d’ensenyament per conèixer les seves reivindicacions en la vaga del 14 de febrer així com exposar quines són les prioritats de CiU en matèria d’Ensenyament. Segons Xuclà “no pot ser que cada vegada que canviï el color polític del govern central, ens veiem abocats a un canvi de llei en matèria d’ensenyament ” el candidat ha afegit que “CiU proposa un Pacte d’Estat en Ensenyament de manera que poguem seguir un mateix model del que tots ens sentim partíceps alhora que respongui a les necessitats educatives dels nostres fills”.
 
Xuclà també s’ha referit al fet que en quinze anys hàgim tingut tres lleis deiferents en matèria d’educació: “és una vergonya que en quinze anys hàgim creat tres lleis difeents, això desorienta els professionals, els pares i mina les bases del sistema educatiu que és la base de la nostra societat ”.
 
Per a Xuclà “cal que ens plantegem de nou l’adopció de certs valors i criteris que hem menystingut durant un cert temps, i molt més greument en els darrers anys. Cal tornar a integrar la cultura de l’esforç en els nostres alumnes, el mèrit la promoció en el sistema educatiu de manera que també incentivi els professionals que s’hi dediquen, el respecte als valors de la nostra societat”.
 
Finalment el cap de llista per Girona ha dit que “ hem d’afrontar amb realisme i efectivitat l’arribada d’escolars immigrants, de manera que els capacitem per incorporar-se al sistema amb tots els dret i deures sense perjudici de ningú”
Girona, 6 de febrer de 2008
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CiU Girona | Plaça Catalunya, 22, 1r, 4ª | 17002 - Girona
Desenvolupat per Tirabol