Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /srv/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/libs/ezdb1.php on line 63
CiU Girona - El Congres Girona CiU


Notice: Undefined index: cap in /srv/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_daa869d22feb661e3a7fbf976c7fe61d.php on line 11

Notice: Undefined index: cap in /srv/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_daa869d22feb661e3a7fbf976c7fe61d.php on line 19
Logotipel congrés


1.
foto
Jordi Xuclà i Costa
Nascut a Olot fa 34 anys, viu a Girona. Està casat i té dues filles. És llicenciat en Dret, diplomat en Estudis Avançats en Dret Públic, Màster en Seguretat i Defensa per la Universitat RJC. Advocat i professor associat en Dret Administratiu a la Universitat de Girona.
Secretari General de la JNC del 1998 al 2000 i President de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya fins el 2002.
Militant de CDC des del 1989. Actualment és membre del l'Executiva de Federació de Girona i del Consell Nacional de CDC.
Va ser senador per Girona des del 2000 al 2004. Diputat al Congrés del 2004 ençà, ha estat membre en la darrera legislatura de la comissió d'Exteriors, de la Comissió Constitucional, portaveu de la Comissió de Sanitat i Consum, secretari de la comissió de Peticions, i membre de la de Cooperació Internacional, i de la Comissió Mixta per la Unió Europea.2.
foto
Montserrat Surroca i Comas (UDC)
Té 33 anys i ha viscut entre Llagostera i Girona. Casada i amb dos fills. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, exerceix en un despatx professional de Girona especialitzat en Dret de Família.
També és mediadora familiar i especialista en jurisdicció de menors des del 2000.
Militant d'UDC exerceix també com advocada en el torn d'ofici.3.
foto
Josep Trias i Figueras
Neix a Blanes el 29 d'abril de 1950. Està casat i té dos fills.
Va estudiar en el col·legi Joaquim Ruyra de la vila, més tard va compaginar estudis a Sabadell amb la feina esporàdica de pescador. Posteriorment es va matricular a la Universitat de Barcelona on es va llicenciar en medicina cirurgia.
Va treballar com a metge en l'ambulatori de Blanes, l'Hospital de sant Jaume i va exercir de gerent de centres sociosanitaris.
Com a tinent d'alcalde de Blanes ja va demostrar la seva capacitat política de lideratge i gestió, portant a terme proyectes com la Biblioteca Comarcal de Blanes, el Teatre, la Casa Saladrigas, el Festival d'estiu, locals socials per veíns i entitats de la vila, i el nou camp de futbol entre d'altres.4.
foto
Cristina Mascarreas i Sabrià
Neix a Torroella de Montgrí i té 27 anys. És llicenciada en administració i direcció d'empreses, però la seva vida laboral ha estat totalment dedicada a l'esport i la competició, és ciclista professional. Entre els resultats més destacats com a corredora al llarg de totes les temporades (aquesta serà la divuitena) destaquen: campiona d'Espanya Bike_ Marató llarga distància, campiona de Catalunya, campiona de l'Open d'Espanya, campiona de la Copa Catalana Internacional.
Ha sigut 18ena al campionat del món bike-marató, 12ena al campionat d'Europa de Bike-marató.
És regidora de l'ajuntament de Torroella de Montgrí.5.
foto
Jordi Munell
Neix a Ripoll el 1965, és llicenciat en Ciències Físiques i Màster en Microelectrònica pel CSIC, Màster en Direcció d'empreses per la UdG, Tècnic en Plans de protecció civil i Diplomat en gestió d'Emergències.
Ha estat soci fundador de diverses empreses del Ripollès, actualment és Secretari general de l'associació de Joves empresaris del Ripollès i vocal d'altres associacions estatals.
Té una forta vinculació amb la societat civil havent contribuït a fundar entitats com: Voluntaris de protecció Civil, Club Nàutic Ripoll, Aeroclub del Ripollès, Agrupació de defensa forestal Catllar Montgrony...6.
foto
Montse Roura i Massaneda
És filla de Riudellots, on viu i n'és l'alcaldessa de del 2003 ençà. Casada i amb dues filles. Militant de CDC, ha participat en associacions del seu poble, membre del GEiEG, secretària de l'associació de veïns de la urbanització Can Jordi.
De formació és psicòloga clínica i treballa com a funcionària del Departament de Benestar i Família des de l'any 1978.Suplents


1.
foto
Suplent: Miquel Casagran i Juera (UCD)
Té 28 anys i viu a Palamós. És militant d'UDC i membre del comitè executiu intercomarcal.
Diplomat en magisteri fa de mestre de primària. Està casat.
És regidor de l'Ajuntament de Palamós.2.
foto
Suplent: Lluís Costabella i Portella
Nascut a Banyoles, té 46 anys, està casat i és pare d'una filla. Treballa com a empleat de banca i actualment és regidor a l'ajuntament de Banyoles.
És militant de CDC i cap local a Banyoles.
L'esport i l'associacionisme són dues de les seves afeccions i ha format part de molts col·lectius relacionats amb aquestes pràctiques : tresorer del Club ciclista Banyoles, President de l'Associació de veïns del barri de les Saques, àrbitre nacional de ciclisme, tresorer del Fòrum Banyoles, tresorer del club de Bàsquet Banyoles, membre de les Gàrgoles de foc de Banyoles3.
foto
Suplent: Coralí Cunyat Badosa
Neix a Girona el 1976. És llicenciada en econòmiques per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió de Qualitat en l'Empresa per la UPC.
Ha treballat en diverses empreses del sector turístic gestionant programes de qualitat. També és directora d'una empresa de consultors QMC Consultors i responsable de l'àrea de qualitat i gestió empresarial especialitzada en turisme.
Actualment també és regidora de l'ajuntament de Girona.
CiU Girona | Plaça Catalunya, 22, 1r, 4ª | 17002 - Girona
Desenvolupat per Tirabol