Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/libs/ezdb1.php on line 63
CiU Girona - L'equip Girona CiU


Notice: Undefined index: cap in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_9460fef483c40931627cc40ab051c71d.php on line 11

Notice: Undefined index: cap in /var/www/vhost/carlespuigdemont.cat/home/html/compilades/c_9460fef483c40931627cc40ab051c71d.php on line 19
Logotipl'equip


1.
foto
Carles Puigdemont i Casamajó (29 de desembre de 1962). Periodista i editor de premsa. Està casat. És diputat al Parlament de Catalunya des del novembre de 2006. Ha fundat i dirigit l'Agència Catalana de Notícies, de la qual va fixar la seva direcció a Girona; ha estat director de la Casa de Cultura de Girona, i és membre del consell d'administració del periòdic català en anglès Catalonia Today. Com a periodista s'ha especialitzat en la presència de Catalunya als mitjans de comunicació estrangers, matèria sobre la qual té publicat l'assaig «Cata... què? Catalunya vista per la premsa internacional» (ed. La Campana, 1994)2.
foto
Albert Riera i Pairó (23 de novembre de 1963). Professor. Està casat i té dos fills. Llicenciat en Geografia i Història per la UB i diplomat en Teologia, Dret i Estudis Avançats en Història Medieval. És professor titular de Geografia i Història de l'Institut de Santa Coloma, d'on també n'ha estat director. Diputat al Parlament de Catalunya la legislatura passada, és autor de diferents llibres i ha publicat diversos articles periodístics de divulgació, que li han merescut diferents premis. És membre de diverses entitats, com ara de l'Institut d'Estudis Gironins i d'Educadors sense Fronteres.3.
foto
Imma Boadas i Villoria (10 de juliol de 1961). Empresària. Està casada i té dues filles. Ha estat fundadora del Gimnàs Gimsana i de l'empresa Bio Century, on ha desenvolupat diferents tasques directives. Llicenciada en Història de l'Art per la UAB, ha fet diverses exposicions de pintura verlac a Europa (Estat espanyol, França, Itàlia) i als Estats Units (Nova York). És membre de l'Associació Espanyola contra el Càncer i també forma part de la Coral Fornells de la Selva.4.
foto
Coralí Cunyat i Badosa (9 de març de 1976). Consultora. És soltera. És llicenciada en Econòmiques per la UB, i és sòcia-directora de QMC Consultors, d'on és responsable de l'àrea de Qualitat, Màrqueting i Recursos Humans. Està especialitzada en la gestió de la qualitat en l'empresa, amb especial incidència en el sector del turisme. Ha dirigit la implantació de normes de qualitat en cadenes hoteleres com ara Sol Meliá i The Ritz-Carlton Company.5.
foto
Joaquim Oliva i Sala (6 d'octubre de 1965). Advocat. És solter. Llicenciat en Dret per la UAB l'any 1988, ha realitzat els cursos de Doctorat en Dret i de Mestratge en Gestió i Dret Local a la Facultat de Dret de la UdG. És advocat en exercici des de l'any 1990, i està especialitzat en Administració Local i Dret Urbanístic. Ha estat cap del Gabinet de Presidència de la Diputació de Girona entre 1996 i 1999.6.
foto
Francesc Xavier Ribera i Pi (2 de desembre de 1974). Gerent. És solter. Llicenciat en Turisme per la Universitat de Toulouse-Le Miraille. Està especialitzat en direcció i gestió d'associacions i fundacions, i també en protecció civil i gestió d'emergències. Actualment és gerent de la Fundació Privada per a la Promoció Comercial i defensa del Medi Ambient, i participa activament en diverses entitats socials de la ciutat, com ara els Manaies i la Creu Roja.7.
foto
Joan Bosch i Molinet (30 de juliol de 1962). Advocat. Està casat i té dos fills. És llicenciat en Dret i diplomat en dret immobiliari i urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Actualment és regidor del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Girona, i també va formar part de la candidatura a les eleccions municipals del 1999. Ha ocupat diferents llocs a l'administració de la Generalitat de Catalunya. Forma part del cos superior de l'administració catalana i actualment és cap del Servei territorial d'habitatge de la demarcació de Girona.8.
foto
Mercè Garcia i González (2 de maig de 1970). Auditora. Està casada i té un fill. És llicenciada en Economia i està especialitzada en direcció financera. Actualment és auditora a CD Auditors / Auditoria i Consulting SL.9.
foto
Marta Cullell i Monserrat. (27 de desembre de 1967). Està casada i té dues filles. Diplomada en relacions públiques i comunicació. Treballa en una agència de viatges des de fa prop de vint anys. També ha estat corresponsal a Amer dels diaris El Punt i el Diari de Girona. És presidenta de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del Ceip Verd de Girona.10.
foto
Maria Àngels Planas i Crous. (5 de febrer de 1968). És economista. Està casada i té un fill. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UNED, treballa a Ports de la Generalitat. Des de l'any 2001 és responsable de la gestió econòmica i d'exportació de la zona portuària Nord.11.
foto
Joana Sánchez i Guerrero. (1 de maig de 1949). Naturòpata. Té quatre fills. És diplomada per l'Escola de Medicina Física i de l'Esport de Barcelona. També va estudiar dietètica i nutrició i es va especialitzar a l'Acadèmia de medicina natural de Suïssa, de la que n'és membre. Actualment exerceix a Girona, Menorca, Barcelona i Sitges, i forma part del comitè escollit per la Generalitat de Catalunya i l'Institut d'Estudis de la Salut per al projecte de legalització de les medicines alternatives.12.
foto
Xavier Geli i Masmiquel. (15 d'abril de 1957). Arquitecte i urbanista. Està casat i té dos fills. Durant 15 anys va ser el gerent de l'empresa familiar d'automoció, però després es va dedicar a l'arquitectura. Va ser jugador de bàsquet del CB Girona, i actualment n'és el responsable dels equips de base.13.
foto
Marc Trayter i Vilagran. (5 de maig de 1977). Advocat. És solter. Exerceix com a advocat a Girona, on va estudiar la carrera de Dret, malgrat que l'últim curs el va fer a Holanda. Actualment és Conseller Nacional de la JNC i és secretari col·lectiu de la JNC a Girona des del 2006.14.
foto
Núria Codina i Mesas. (8 de juliol de 1985). Estudiant. És soltera. Està estudiant quart curs de Dret a la UdG. Com a membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) integra el Senat de Joves de la ciutat de Girona.15.
foto
Marc Ros de Vilallonga. (6 de desembre de 1967). Veterinari. És solter. Es va llicenciar en Veterinària a la UAB, i ha realitzat un curs superior en economia agroalimentària a la UB. Té dues clíniques veterinàries a Girona, a més d'una consultoria agroalimentària i una altra econòmica.16.
foto
Remei Viso i Vilalta. (5 de novembre de 1967). Funcionària. Soltera. Treballa com a funcionària administrativa de la Generalitat. És una gran aficionada al ball ?country?, del quan n'és professora a les seves hores lliures.17.
foto
Francesc Xavier Bofill de Ros. (26 de novembre de 1986). Estudiant. Solter. Estudia tercer curs de Bioquímica. És un gran aficionat a les noves tecnologies, i sobretot del disseny i creació de pàgines web, que porta a terme en les seves hores lliures.18.
foto
Guillem Calders i Ramió. (21 de maig de 1986). Estudiant. Està seguint el tercer curs de la llicenciatura i màster en direcció d'empreses per Esade. També ha estudiat màrqueting a Londres. És un gran aficionat al bàsquet: ha jugat 4 temporades al Sant Narcís i 4 al Vedruna, equip on juga actualment. És soci del Cb Girona i un seguidor incondicional.19.
foto
Gregori Sarquella i Subirós. (12 de gener de 1976). Tècnic d'esports. Solter. Té coneixements en ciències de l'educació, turisme i educació física. Actualment treballa com a tècnic d'esports a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí- l'Estartit. La seva major afició és la pesca submarina.20.
foto
Marina Ayats i Vilanova. (8 de juliol de 1926). Jubilada. Soltera. Durant 30 anys va ser directora de l'?Acadèmia Ayats? de la qual va ser fundadora. Durant la seva vida professional es va especialitzar en logopèdia i dislèxia. Les seves grans aficions són viatjar, llegir i anar al cinema21.
foto
Josep Casademont i Corominas. (10 de setembre de 1931). Jubilat. Casat i pare de dos fills. Va cursar estudis empresarials a Barcelona, i la major part de la seva vida professional la va dedicar al sector de l'automòbil. És un gran aficionat a la música, disciplina que va estudiar al Conservatori del Liceu. Va ser director de la coral del GEiEG, assolint grans èxits.22.
foto
Mercè Escarrà i Caudet. (2 de maig de 1977). Professora de música. Casada i amb una filla. Titulada superior pel Conservatori Superior de Música del Liceu en piano, llenguatge musical, música de cambra, pedagogia musical i composició. Actualment treballa com a professora de música a l'escola de música del Teatre Clavé de Tordera i a l'escola de Música i Dansa de Palafolls. És directora de la Coral Marinada de Blanes des del 1996.23.
foto
Antoni Márquez i Diaz. (3 de maig de 1952). Gerent. Casat i amb tres fills. Estudià Administració d'Empresa i actualment és gerent d'una empresa de serveis de neteja. Presideix l'associació de veïns del barri de Sant Ponç. És aficionat a la música i al ral·li.24.
foto
Maria Rieradevall i Tarrés. (4 d'abril de 1973) Advocada. Casada i amb un fill. Llicenciada en dret i exerceix com a advocada especialitzada en estrangeria. També és coordinadora i professora de Dret d'Estrangeria a l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de Girona.25.
foto
Zoila Riera i Ben. (20 de gener de 1954). Casada, i amb dues filles. És l'actual portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Girona, on en els darrers dos mandats ha estat la cap de l'oposició. Ha estat també diputada del grup parlamentari de CiU al Congrés de Madrid des del 1996 al 2003.CiU Girona | Plaça Catalunya, 22, 1r, 4ª | 17002 - Girona
Desenvolupat per Tirabol